Is geluk echt van invloed op ons werk?

Volgens Shawn Achor wel. In onderstaand filmpje legt hij uit waarom harder werken met als doel gelukkig en succesvol te worden niet werkt, maar juist het omgekeerde wel. Door je eerst te richten op je eigen geluk wordt je brein positiever en word je daardoor succesvoller. Shawn is 12 jaar verbonden geweest aan Harvard University en expert op het gebied van geluk en succes. In het tweede filmpje legt hij op een erg humoristische manier uit wat je moet doen om gelukkig te worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s