eBook van Ben Tiggelaar: Mooi Werk

Wat maakt werk plezierig, goed en zinvol? Schrijver, spreker en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar verkent onze relatie met werk in 32 kleine stappen. Download gratis het eBook van Ben Tiggelaar: Mooi Werk.

We willen leuk werk doen, misschien zelfs goed of mooi werk. We willen iets presteren. En het liefst zouden we willen dat ons werk onszelf overstijgt.Dat het op de een of andere manier verder reikt. Maar hoe werkt dat? Wat is een verstandige, evenwichtige manier om naar werk te kijken? En kun je daar ook iets mee in de praktijk? Kun je er bijvoorbeeld zelf voor zorgen dat je werk je gelukkiger maakt?

Ben Tiggelaar publiceerde ruim 1800 boekpagina’s en meer dan 700 columns over werk, management, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. In dit essay duikt hij in zijn archief en zijn eigen geschiedenis, op zoek naar antwoorden. Een zoektocht in 31 kleine stappen die je los van elkaar en als één verhaal kunt lezen. Met onderweg aandacht voor: inspiratie, advies, zelfspot, twijfel, onderzoek en de onvermijdelijke vraag waar we het allemaal voor doen.

Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk schrijver,spreker en gedragswetenschapper. Hij is onder meer bekend van het boek Dromen, durven, doen en het seminar ‘MBA in één dag’. Tevens schrijft hij een wekelijkse column over werk en management in NRC Handelsblad.

Bron: klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s