Doe mee aan de ‘Virtual Happiness Challenge’!

Gedurende de gehele maand september begeleidt Berckeleysquare een ‘virtual happiness challenge’ voor hun netwerk. De hele maand staat in het teken van een challenge om jouw zoektocht naar (werk)geluk te boosten. Naast alle meebouwers aan Happy Companies doen er veel échte goeroes 😉 mee. Zo zullen onder andere Onno Hamburger, Maurits Bruel, Ivo Callens, Erik During, Ben Kuiken, Martijn van Rossum, Joep de Jong, Chiel van der Linden, Gea Peper en Katja Le Clercq een challenge verzorgen. Elke dag ontvang je een nieuwe challenge om je (werk)geluk en die van je omgeving te vergroten. Onze communicatie zal gaan via de eventpagina op Facebook. Deelname is gratis! Om mee te kunnen doen, is het echter wel van belang om via deze inschrijving je ticket voor de Happiness Challenge te bemachtigen. Schrijf je in via het inschrijfformulier!

Inschrijfformulier: klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s