Happy People Better Business spreekt over Gelukkig Werken op 9 december

Geluk en Gedoe

Francine ten Hoedt organiseert op 9 december een bijzondere dag over samenwerking in organisaties en hoe die effectiever, plezieriger en soepeler kan verlopen, met betere resultaten als gevolg. De sprekers vertellen vanuit hun eigen ervaring met organisaties en organisatieprocessen. Een rijkdom aan kennis en inzichten! Gea Peper van Happy People Better Business geeft een presentatie over hoe je met werkgeluk aan de slag kunt gaan.

Geïnteresseerd?  Kom dan op 9 december 2016 naar het inspirerende House of Performance, Hamburgerstraat 30, 3512 NS Utrecht en dompel je onder in een meer dan boeiende en interactieve dag. Deze boeiende en bijzondere sprekers vertellen vanuit hun eigen ervaring met organisaties en organisatieprocessen. Een rijkdom aan kennis en inzichten!

En dit zijn alleen nog maar de sprekers die hebben toegezegd om jou mee te nemen in hun visie, ideeën en oplossingen. We hebben ook nog een aantal verrassingen in petto om deze fantastische dag nog interessanter te maken.

Doe je mee?

Meld je dan aan via info@trickline.nl met je n.a.w. gegevens en die van je organisatie onder vermelding van ‘Ik doe mee’.
De deelnamekosten bedragen € 181,50, inclusief lunch, borrel en uitdagend gevulde goodybag. Na ontvangst van je aanmelding krijg je een bevestigingsmail met factuur en verdere uitleg van het programma.

We hebben maar ruimte voor zestig mensen en helaas geen mogelijkheid voor meer stoelen. Zoals altijd: restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk, je kunt wel altijd iemand anders in je plaats sturen.

We gaan er samen weer een prachtige dag van maken op 9 december!  

Francine ten Hoedt

Bron: klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s