Gelukkig Werken: Overzicht alle events en workshops in het najaar

Organisaties die gelukkige medewerkers hebben zijn succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop is lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht voor talenten. Wil je aan de slag met gelukkig werken in je organisatie? Zoek je informatie en inspiratie?

De kalender van Events en Workshops in het najaar waaraan je kunt deelnemen:

9-23 september Virtual Happiness Challenge

Gedurende de gehele maand september begeleidt Berckeleysquare een ‘virtual happiness challenge’ voor hun netwerk. Elke dag ontvang je een nieuwe challenge om je (werk)geluk en die van je omgeving te vergroten. Met bijdragen van Gea Peper (HappinessBureau en Happy People Better Business). Deelname is gratis.

29 september Workshop met Alexander Kjerulf

Het HappinessBureau organiseert samen met Fan Factory, Happy Office en Toptimism at work een eendaagse Happiness@Work-workshop door Alex Kjerulf.
Alex Kjerulf is de oprichter en Chief Happiness Officer van Woohoo inc. en een van ’s werelds toonaangevende experts op het terrein van geluk op het werk. Hij heeft keynotes en workshops verzorgd in meer dan 35 landen voor klanten als Hilton, Microsoft, LEGO, IKEA, Shell HP en IBM. Alex is de auteur van 4 boeken waaronder de internationale bestseller ‘Happy Hour is 9 to 5’. Zijn inspirerende en energieke presentaties en workshops worden door klanten gemiddeld met een 9.7 (!) beoordeeld.

6 oktober Nieuw Organiseren Festival

Wil je meer leren over nieuwe vormen van organiseren? En wil je er zelf mee aan de slag? Kom dan naar het Nieuw Organiseren Festival 2016! Locatie : Prodentfabriek in Amersfoort. Bestel snel je kaarten!

6 oktober en 22 november Masterclass over Het Nieuwe Beoordelen

Het is tijd voor Het Nieuwe Beoordelen waarin de focus ligt op het ontwikkelen van talenten, een continue dialoog en voor de medewerker meer verantwoordelijkheid in de gesprekkencyclus. Hoe nu vorm en inhoud te geven aan HNB of gewoon er voor zorgen dat de gesprekken binnen de organisatie die status krijgen die ze verdienen? Masterclass van Van den Berg Training en Advies.

7 oktober Opleiding voor Gelukscoach

Wil je het geluk bevorderen van medewerkers op werk of er een speerpunt van maken? Geniet jij ervan mensen te inspireren en te empoweren? Of wil je voor jezelf bewust investeren in geluk? Of juist stress reduceren en intelligenter leren omgaan met je emoties? Dan is de CRKBO geregistreerde gelukscoach methode een goede keus als je een positieve veranderingen wilt bewerkstelligen in jezelf, de klant of de organisatie. Gelukscoaching is ontwikkeld door Sheila Neijman, auteur van de ‘Methode gelukt’ en ‘Terug naar de bedoeling’.

24 november HR & Happiness@Work

De workshop is bedoeld voor HR professionals en HR managers die het verschil willen maken en concreet aan de slag willen met Gelukkig Werken in de eigen organisatie.Na deze workshop weet je alles over:

  • De principes van Happiness@Work, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
  • Hoe je werkgeluk in je organisatie kunt meten
  • Welke HR instrumenten bijdragen aan Happiness@Work en welke niet
  • (Inter)nationale voorbeelden van Best Practices van HR & Happiness@work
  • Praktische tools, fun-werkvormen en inspirerende oefeningen om direct mee aan de slag te gaan

Daarnaast kun je in een Q&A-sessie met een ervaren Chief Happiness Officer al je vragen stellen over Happiness@Work. De workshop wordt gegeven door Gea Peper en Heleen Mes van Happy People Better Business.

6 december Gelukkig Werken voor (team)coaches

Ben jij coach en wil jij zelf aan de slag om anderen te helpen gelukkig(er) te werken? In september 2016 start weer de 3-daagse opleiding tot Gelukkig Werken (team)coach van Onno Hamburger, auteur van Gelukkig Werken.

9 december House of Performance 

Een interactieve en inspirerende dag georganiseerd door Francine ten Hoedt over samenwerking in organisaties. Sprekers zijn o.a. Gea Peper van Happy People Better Business en Onno Hamburger (Gelukkig Werken).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s