Happiness at Work in the Netherlands: Podcast

Michal Srajer uit de Tsjechische Republiek heeft zijn baan opgegeven om meer te weten te komen over Happiness at Work. Hij reist (samen met zijn gezin) de wereld rond en bezoekt inspirerende mensen en bedrijven om hun visie op Happiness at Work te horen.

In deze podcast werden Fennande van der Meulen van Happy Office en ik geïnterviewd door Michal.

From Denmark I moved to the Netherlands, to find out about happy companies here. In Amsterdam I met with two very happy ladies and happiness consultants to talk about current state of Dutch happiness at work.

michal-fennande-en-geaGea (founder of HappinessBureau) and Fennande (co-founder of Happy Office) told me about many very interesting businesses. Similar to some other countries, IT industry is little bit ahead but you can find companies experimenting with happiness also for example in healthcare. We’ve talked about them and their practicesand tools as well as about their paths towards happiness at work and their CHOs.

For more inspiration, you should definitely visit Happy People – Better Business blog and the Happy People Better Business event happening on 28th March 2017 in Den Haag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s