Happy 2017 van Happy People Better Business Nieuws!

Happy 2017 voor alle lezers en volgers van Happy People Better Business Nieuws! Onze missie om van Gelukkig Werken de norm te maken, in plaats van de uitzondering, is samen met jullie weer een stap dichterbij gekomen. We wensen jullie veel ‘Happiness@Work’.

In 2016 groeide onze nieuwssite over Gelukkig Werken dankzij jullie uit tot de grootste databank aan artikelen, boeken, workshops, evenementen en filmpjes uit de (inter)nationale media over gelukkig werken, employee experience, autonomie, zelfsturing, complimenten, job crafting, inspirerend leiderschap, werkplezier, voorbeeldorganisaties en nog veel meer!

Ook in 2017 blijven we je inspireren met onze nieuwssites, ons jaarlijkse Event Happy People Better Business  op 28 maart 2017 en workshops  over Gelukkig Werken en Employee Experience  van het HappinessBureau. We hopen je binnenkort te ontmoeten!

 

Happiness is the secret ingredient for successful business.

If you have a happy company it will be invincible.

Richard Branson

 

Heleen Mes en Gea Peper

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s