Nieuwe LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België

We zijn een nieuwe Linkedin groep gestart: Employee Experience Nederland/België. Platform voor (HR) professionals die de beste Employee Experience willen creëren in organisaties. Laten we elkaar inspireren om een ‘happy workplace’ te maken waar mensen graag willen werken. De beste Employee Experience leidt tot hogere productiviteit, creativiteit en betrokkenheid bij medewerkers. Verzuim en verloop dalen. De (HR) processen verlopen efficiënter en de klanttevredenheid neemt toe. Organisaties die investeren in de Employee Experience hebben 1,5 maal grotere klanttevredenheid!

Meld je aan:klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s