HappinessBureau & 365dagensuccesvol organiseren brainstorm voor HR op 9 mei

Het is de missie van David de Kock en Arjan Vergeer (www.365dagensuccesvol.nl) dat in 2020 Nederland het gelukkigste land is. Aangezien werk voor een groot deel bepaalt hoe gelukkig je bent, is het niet meer dan logisch dat het HappinessBureau samen met 365dagensuccesvol onderzoekt hoe we de werkende wereld kunnen helpen (nog) gelukkiger te worden.

Op NRC.nl staan David en Arjan genoemd als de op een na belangrijkste succescoaches van Nederland, meteen na Ben Tiggelaar. Alhoewel niet alleen op werk gericht biedt hun programma met bijeenkomsten, webinars en coaches een effectieve manier voor mensen om het persoonlijk leiderschap te vergroten met als doel succesvol(ler) te zijn, onder andere op het gebied van werk. In 5 jaar tijd groeide het programma uit naar 1200 deelnemers in 2017. Het HappinessBureau was hier getuige van en onder de indruk van de opzet en impact van hun programma. Het programma wordt in toenemende mate aan medewerkers aangeboden door werkgevers als ABN, Philips, Rabobank en de Belastingdienst, omdat positieve resultaten worden ervaren.

We beginnen op 9 mei (van 16-18 uur) met een brainstorm met HR directeuren en HR managers in AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall) over hoe je een gelukkige organisatie wordt en hoe je betrokken en bevlogen medewerkers krijgt. Inmiddels hebben we meer dan 20 aanmeldingen!

Ben je HR directeur of HR/L&D manager en wil je ook deelnemen, stuur dan een mail aan gea@happinessbureau.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s