Agenda

Gea Peper & Heleen Mes van Happy People Better Business spreken regelmatig op events en geven workshops en presentaties over gelukkig werken en het creëren van de beste employee experience in en buiten Nederland. Hieronder een overzicht van activiteiten in de komende tijd:

6 april – 29 juni Executive Program The Future of Work Van 6 april tot 29 juni 2017. Met op 15 juni een bijdrage van het HappinessBureau over nieuwe practices in het aannemen, belonen en ontwikkelen van mensen.

30 mei 2017 Workshops “Hoe word je een topwerkgever? Door te sturen op geluk!” en “De HR praktijk van top werkgevers” tijdens het (gratis) Topwerkgeverschap symposium op de Haagse Hogeschool

16 juni Employee Experience Journey Mapping op vrijdag 16 juni 2017 van 09.30-14.00 uur inclusief lunch bij Oracle in Utrecht (open inschrijving: stuur een mail aan heleen@happinessbureau.nl)

22 juni Gelukkig Leidinggeven workshops tijdens de inspiratiedag voor leidinggevenden in de rechtspraak

27 juni Kennismakingsseminar met het 365dagensuccesvol programma voor business. Van 14 – 17 uur (locatie volgt).

7 september 2017 Opleiding tot Werkgelukdeskundige (dag 2 op 21 september en dag 3 op 3 oktober) (open inschrijving)

19 september Gelukkig Werken workshop tijdens het congres HRM in de zorg (open inschrijving)

29 september Presentatie tijdens het NVLO congres (Nederlandse Vereniging Leidinggevenden Operatieafdeling) over Cultuur en Werkgeluk

24 oktober 2017 Opleiding tot Werkgelukdeskundige (dag 2 op 7 november en dag 3 op 21 november) (open inschrijving)

Hier vind je alle artikelen over gelukkig werken en het creëeren van de beste Employee Experience die we de afgelopen tijd hebben geschreven en zijn gepubliceerd in verschillende tijdschriften en dagbladen.

Lees hier alles over gelukkig werken en het creëren van de beste Employee Experience

%d bloggers liken dit: