Video's

Vanuit HR aan de slag met het creëren van gelukkige organisaties en de beste Employee Experience

Workshops HR & Happiness at Work en het Creëren van de beste Employee Experience

Wil je ook aan de slag met gelukkig werken en het creëren van de beste Employee Experience in jouw organisatie? Kom dan naar een van onze workshops.

Meer informatie en om je aan te melden vind je hier

Eendaagse workshop HR & Happiness at Work: Hoe creëer je de beste Employee Experience

Organisaties die gelukkige medewerkers hebben zijn succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop is lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht voor talenten. Wil je aan de slag met gelukkig werken in je organisatie? Zoek je informatie en inspiratie om vanuit HR de best mogelijke employee experience te creëren? Neem dan deel aan deze unieke workshop HR & Happiness@work.

Tweedaagse workshop: Creëer de beste Employee Experience door middel van Employee Experience Journey Mapping

Deze workshop bestaat uit de workshop HR & Happiness@Work: Creëer de beste Employee Experience, aangevuld met een praktische methode om de Employee Experience in kaart te brengen en stapsgewijs te verbeteren: Employee Experience Journey Mapping.
De Employee Experience Journey brengt de verschillende fasen in kaart die een medewerker doorloopt in contact met de organisatie en hoe deze worden gewaardeerd. Alle fasen moeten er uiteindelijk toe leiden dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en gelukkig zijn. Van employer branding tot pensioen: HR zal alle HR-instrumenten, processen en regelgeving moeten stroomlijnen naar de beste employee experience. Het proces dat helpt om dit te bereiken noemen we Employee Experience Journey Mapping (EXJM) of Employee Experience Design.

De workshops worden gegeven door Heleen Mes en Gea Peper van Happy People Better Business.

gea-heleen-2016

Terugblik Tweede Happy People Better Business event op 28 maart 2017

Terugblik Tweede Happy People Better Business event op 28 maart 2017

Na een zeer succesvol eerste event in 2016 vond op 28 maart 2017 het tweede HPBB event plaats bij de Haagse Hogeschool.

Naast een aantal inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland waren er twee Best Practice workshop carrousels met in totaal 15 workshops waar je op een interactieve manier werd meegenomen in de verhalen:

  • van bedrijven die gelukkig werken al succesvol in de praktijk toepassen, zoals Incentro, Guidion en Riksja Travel;
  • over Geluk en Innovatie, HR & Happiness@Work, de Gelukkige Docent, the Power of Purpose, the World’s Happiest Workplace en hoe werk (nog) leuker te maken.

Bekijk hier de presentaties en de foto’s voor een impressie.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het derde Happy People Better Business event vindt als onderdeel van de Dutch Happiness Week plaats op 20 maart 2018 bij het Parktheater Eindhoven.